Tekniken&Johanna

fungerar som sagt inte ihop.

Ge mig en färsk/ny dator så lovar jag att ladda upp bilder oftare och samt hålla min pixbox levande. Den är typ död nu.
Så jag hänvisar er till brownrock.pixbox.se som vanligt.

1 vecka och 4 dagar kvar! Snälla väderguden, var underbar mot oss!
Om 2 dagar dansar jag med David i Elite Stora hotell, värst coolt! Får väl slösa bort några hundra på taxin hem eller så erbjuder jag mamma en sovplats hos mig dvs gratis skjuts hem ;).

18 dagar kvar till Europa touren! Resten av sommaren finner ni mig i Forsaviken där jag kommer att bo, äta och njuta alldeles gratis. (typ..) sedan får jag se vad jag kommer att leva på (studielån eller socialbidrag?)

halleluja.........

det jag önskar mig i studentpresent är supertråkig men ack så viktig.. PEEENGAR och interrail kort ;) gärna en dator också men ja.

ps. tömt förrådet idag  (på 2 timmar!) så det är bara lägenheten kvar, skönt! ds.

                          image57
Åh! om jag fick välja en period då jag var lycklig skulle det vara sommaren 2006....

Adina

ja, här sitter jag och pluggar. SNART är jag fäääärdig med gymnasiet! Har bara nationella prov i matte E på måndag och såkallad grupparbete i Sh A till torsdag. Annars är det INGENTING!
halllllleluja!

imorgon hämtar jag min balklänning, skoj! Och då ska jag leta efter kläder till studenten, hjälp...
Under helgen ska jag försöka plugga samt gå igenom mina (FÖR många?!) lådor innan lådorna flyttas till tegelgatan 18b. Vet ju inte var jag kommer vara om några månader så hyff ha mina saker någonstans där de kan vara ett tag till liksom.


europa tour, börjar bli lite nervös. det närmar verkligen sig och det är typ först nu jag märker att jag blivit "hemsk" vuxen och tänka "neej, slösa bort tjugotusen kronor. jag åker direkt till madrid och spar pengar istället.. blabla"
seriöst, det SKA bli skoj att tågluffa och låtsas som att verkligheten inte finns och att tågluffa är livet! Allt löser sig som sagt.. så soft! visst, det kan krisa till sig men det gäller att överleva helt enkelt.
ja, det är myyycket som ska ordnas och upplevas innan studenten den 8 juni. Har som mål att HA FLYTTAT FRÅN Örebro den 10 juni men de äldre, dvs föräldrar, vet bäst och säger att det tar ett tag till. HUM! Jag får då se till att ha packat klart hela lägenheten förutom porslin & kläder innan så det bara är skal kvar liksom.. Ja, drömma kan man alltid göra. ler..

Längtar så fruktansvärt mycket efter sommaren!

Imorgon säger jag adjö till Örebrogruppen efter 5 år.. redan?!!
känns vemodigt men någon gång sker det och det blir imorgon. 


Johanna

Flera bilder av mig existerar på brownrock.pixbox.se så det är bara att knalla dit och kolla. Halleluja!
Min "Joona.pixbox.se" är fortfarande under uppbyggnad (försöker ladda upp bilder) men har man en SPRIDA dator så har man det helt enkelt.


FÖRSTA ÅRET; små nollor grisar
ANDRA ÅRET; små plugggrisar med glasögon
TREDJE ÅRET; feta grisar med tjocka glasögon och böcker
FJÄRDE ÅRET; smällfeta grisar med smälltjocka glasögon och dags för GRISSLAKT!

typ så låter vår studentsång!

SNAAAAART dags för studenten! :D

Först blir det väl lite matteplugg och fester..


hänvisar er till brownrock.pixbox.se om ni vill se mer av mig i det "verkliga" livet men jag varnar dock att Elsa har lyckas vänt mig till örebros vildaste kvinna... typ.. ( 30 days go to säger en del)..

PUSS till mamma&pappa&bror