Min lilla håla ;)

"Adinas lgh... Är bara så fin!"  Mallan /Mallansson/

"svimmade nästan - så fin lägenhet adina har skaffat. funderat på om det är värt att röja adina ur vägen och ta lägenheten men insåg att det finns korrurens om detta så ej värt det" Elsa /Elsapelsa/

"Något som är värt att nämnas är detta - i fredags hade Joona inflyttningsfest i sin nya lya i Örnsro. Något hon inte hade tänkt på var att dela ut haklappar till gästerna, de gick runt och dreglade över den otroligt snygga och stiliga lägenheten." Malin  /Chokladbiten/

 Nu bor hon i sin finfinfin lya i örnsro.  Sofia /Bambi/

"Örebros lyxigaste lägenhet" Maria /Mippy/
 


35 dagar kvar till T U N I S I E N!

Är bara tvungen att göra er liite avundsjuk, det ÄR HELA TRETTIO GRADER VARMT DÄR NERE NUUUUU
???

Ja, vad ska jag skriva om? Vad ska jag börja med?

I torsdags åt jag typ världens godaste hallonpaj (men din & min var godare, mallan!) med jenny&sofia. Det var menat att de skulle sova över och hinna med bussen som åker 04.45 från Risbergska. Slutmålet var Tandådalen. Naturligtvis skulle ALLT gå snett när vi var tillsammans. Jag & jenny vaknade faktiskt 03.40, äsch skönt med 20 minuters vila innan klockan ringde fyra tänkte vi.
Det misslyckades TOTALT! Klockan var klockan FEM då vi vaaknade. Jävlars skit! Vi missade bussen!
Jag Johanna som KAN vara sååå envis gav inte upp och sade att vi KUNDE köra ikapp medan Jenny&sofia bara tecknade "missa,missa..missa". Sprang ut & hämtade bilen & körde i typ 110 km/h genom centrum till Rejmes och vi hann preeecis med bussen.

Ibland är det jäkla bra att vara envis!

Direkt efter hemkomsten körde jag till kära Trosa där jag fick träffa pojken&familjen. SNART kommer det en bebis till familjen, bara 7 veckor kvar.  Jippie!! Högskoleprovet skrev jag på lördagen i Nyköping och det blev inte såååå bra men äsch!

SNAAART är det påsklov, behöver det verkligen!

LOVAR att ladda upp bilderna på min sööta lägenhetsnart. Ska bara få bilderna genom MSN från oskar.

Nu slutar jag att snacka skit.