JULEN är här!

ingenting att skriva om..

så känns det...


Julen är snart här! Tjyvstartat liiiite med julsaker men granen kommer fram om några dagar
Glögg&lussekatter hos mig? Hör av er ;)dig tycker jag mycket om!

i sängen

i sängenJag&Jessica


Jessica heter hunden som jag förälskat mig i... Hon är sååååå underbar, det känns i hjärtat när jag tittar på bilderna/filmen från Spanien.

Tyvärr fick jag höra en vääääldigt tråkig nyhet igår. Grannarna till hundgården har klagat över hundarna som skäller högt/ springer fritt. Polisen kom på besök och de sade att om det inte blir bättre så ska de avliva alla (över 200!!) hundar. OM det blir så, då ska jag ta Jessica som fosterhund. Allt för min lilla Jessica!

93 %

av 100 %. Vill du göra något är det DIN inställning som utgör HELA nittio tre procent! Läste det i Handens Ljus (kristet tidning) och ja det stämmer verkligen.
Idag slutade jag 13.40 men gick från skolan kl 15.30. Varför?

Dagen började jag med att vakna rå tidigt (kl åtta... tyst med er, jag har en schema som inte tillåter en att vakna tidigare än 8.30) Kl nio hade jag möte med engelska läraren om ansökan till Gallaudet.
Detaljer som jag ville dubbelkolla. Inte roligt om ansökan misslyckades pga jag missförstod något pyttelitet.
OK, det här fixade jag idag: audiogram (man måste typ vara helt döv för att gå på gally), rekommendation från 2 lärare, betyg som ska översättas till engelska (typ...) och jagat folk i skolan. PUH! Nu känns det iallafall att jag verkligen satsar på Gallaudet och det inte bara är en dröm. Bara 10 månader kvar... BARA?! Jag som längtat sen jag var en flicka...

Imorgon är det dags för återförening, Tjejmaffian!
Ja, vi har träffats under veckan MEN det är imorgon då alla verkligen är på samma plats!
Jag och Elsa försökte börja med vårt sak men det misslyckades direkt när tjejerna typ bara "ehh, NI?!", "Haha, det tror jag aldrig!", "Ni är för skadad, tyvärr ni fortsätter" och "seriöst, imorgon då alla är samlad" Humhum!  Äsch, jag KOMMER att ha jääättttte kul i morgon.

Byss, på lördag är det julshopping i IKEA *mysmys, fick IKEA jultidning idag RÅ bra saker jag måste köpa!*
SNART ÄR DET JUL och FILMGALA. Vilka har biljetter till galan??????

Glöm inte fars dag på söndag. Pappor måste man bara ha, helt enkelt! Och min pappa är världsbäst, så är det bara! *säg inte emot, ingen kan slå min pappa!*

Ett tag sedan

jag uppdaterade bloggen. LEDSEN! Men har inte haft någon skrivarlust även om jag har en masssssa att skriva om! Varit i Spanien i 1 månad, med Sofia. Jobbade med hundar (www.sos-animals.se) och så kan ni läsa om resan på nogg.se/spanien. Kan säga att jag saknar Jessica så fruktansvärt mycket  :(
Var inte speciellt trevligt när jag fick telefonräkningen, den hamnade på några tusen kronor. *jippie!* men man hade sina anledningar *blink*

Nu håller jag på med några skolarbeten men det som är högstprioriterad är.... Gallaudet University
Ska läsa där nästa höst (Höst 2007- vår 2008) Det har jag drömt om sen jag var en liten flicka!
Nu måste jag sparka mig själv i rumpan och fortsätta med ansökningen. Om jag missar Gally så får jag väl plugga på Kungliga Tekniska Högskolan eller något sånt.  Får se vad livet vill göra med mig =)

Annars så verkar mitt liv rulla på. På måndag (imorgon egentligen) börjar det vanliga livet i Örebro igen, då har alla kommit hem från "överallt". Då gäller det att återuppväcka våra seder (Deeds, Princess, Desperate kvällar.... Tjejmaffian är tillbaka!) Jag har lidit så mycket de senaste veckorna, av saknaden!

Filmgala 2006, yeah jag fick biljetterna! Nu är det dags för klädjakt, på den perfekta galaklänning till lördagen. Man vet ju liksom aldrig, tänk om jag vinner någon pris! *of course, med en film som gjordes på 36 timmar!) Men det skadar inte att vara lite positivt ;)


PUSS