2006/2007

Om 3 dagar är det dags att säga tack&adjö till året 2006. Det kommer att kännas väääldigt skumt, att lämna året 2006 med alla händelser bakom mig och välkomna året 2007 med nya händelser.
Men samt är det som sker i livet, att man lämnar något bakom sig och får något nytt att se fram emot

Som många andra ska jag försöka sammanfatta året 2006

Operationen. Åbylundsgatan. Vännerna. Familjen. Stöten. Tunisien. Stugan. Theo. Island. Tjejmaffian. Drakudden. Vadstena. N4K. Dessa 2 månaderna. Spanien. Renässans/Visuell Filmgala. Julen med mormor.

Några som klivit rakt in i mitt hjärta, några som lämnat det. Några som stannade i hjärtat.

Oavsett hur, men tack för att ni funnits!

Jag skulle inte vara den Johanna jag är idag utan Er.

Visst kan man önska att saker som hänt aldrig skulle ha hänt men samtidigt så vet jag att det finns någon mening..... Det har jag märkt under året och inte förstått varför

Sommaren 2006 var en av de bästa sommaren i hela mitt liv samt så var hela året 2006 så ofattbart...


Den nya året välkomnas av mig i Göteborg med många andra på dövas förening. Sedan får jag några timmars vila hos bror före tåget som åker 10.02. jippi!


<3 Det gäller att veta att man inte ångrar sig

 Spanien, SOS animals. Fotograf: S.B
Stugan, en av de bästa dagarna. Fotograf: J.K
 Nordiskt ungdoms läger. Fotograf: F.G
 Ngn gubbe fotograferade oss
Kysste nästan en kamel! fotograf, ngn gubbe
Meself, meself
N3K, Tunisien. Fotograf: ngn turist

Jag&Sofia, Tunisien. Fotograf: Meself
Lägenheten! Fotograf: Meself
Nyårslöften?

*Göra en film (Tillit)
*Tågluffa till Madrid
*Ta hand om mig själv
*Lära mig åka wakeboard
*Ta hand om mina nära och kära

Gallaudet University/Kungliga Tekniska HögskolanOm ca 8 månader är jag inskriven på Gallaudet eller KTH. Blir intressant att se vad det blir
Just nu är det en massa pappersjobb! Fondjobb för att vara mer tydlig, det är en massa fonder som kräver alla slags papper och information. Jag, en "fattig" student skickar alla papper ihopvikta i små kuverter med posten. Hoppas att de ser innehållet, inte utsidan. håller tummarna!
Samtidigt känns det så overkligt!
SKA jag verkligen skicka in papperna till Gallaudet University,
VAD ska jag tänka på,
HUR ska jag göra med min lägenhet&möblerna&saker,
VAR ska jag bo före/efter Gallaudet? (Mamma, jag flyttar in hos dig den 20 juni tror jag.Annars så får jag våldgästa mina vänner)
FÅR jag pengarna jag behöver?

Usch, önskade att allt var så enkelt!


Men jag vet att jag kommer att tycka att det var värt all jobb den dagen jag åker till Gallaudet University... Det är väl inget stort/speciellt för er men för mig är det "wow"! Att få se Gallaudet University, universitet jag velat läsa på sen jag var en liten dampliknande flicka...
För att kunna behålla mitt energi och vilja tänker jag på den dagen jag får åka till Washington DC, USA.
Min bror åkte till USA som utbytesstudent då han var 17 år och jag minns dagen han åkte dit/hem.. Jag ville redan då ÅKA men lilla jag fick vänta tills jag tagit studenten.. OCH nu är det dags! :D


Och nu är det 8 dagar kvar till julafton, öhh? Skojar du eller.. Jag som inte förstått att det är DECEMBER! snart är året 2006 över... välkommen 2007.
Vad har hänt under 2006? saker som jag aldrig trodde kunde ha hänt, hände.. Personer som kom in i mitt liv, resor som jag gjorde och ja, allt som hände 2006 har hänt.
2007, det blir och ska bli ett bra år! Först tar jag studenten efter 4 år på risbergska, sen tvingas jag lämna min underbara lägenhet i örnsro... några veckors vila före Europa tour med tjejerna. Världskongress för döva i Madrid, Spanien är slutmålet.. Har också planerat en del resor med motorcykel och någon läger innan jag åker till Washington DC. oj shit, vilken år det blir!!

Vet ni något bra fonder, vet ni något om vad man ska tänka på när det gäller pengar (fickpengar typ..) när man studerar på Gallaudet.. HÖR av er!

JULPUSSAR till er!

ps. jag har glögg & lussekatter här hemma.... ds

ps2. julgranen är framme och jag ska pynta den idag :D. ds2