ålderkris, njae

till en viss del ja. om tre dagar blir jag 21 och härmed får jag köra riktiga tunga motorcyklar!
Har hittills fått nöja mig med min käraste ägodel som råkar bli strypad på grund av mig som var för tok ung för en riktig A körkort. Halleluja!
Idag är jag i Forsaviken och bara njuter&myser! Var hos kära farmor&farfar idag i några timmar och såklart hann man äta farmors goda kakor ;). Sedan var det lite trädgårdsjobb i stugan men värre skoj när det är varmt!
Myspys.. älskar verkligen svensk sommar, börjar undra om jag verkligen är klok som ska tågluffa till sommaren. Hum!
Ålderskris här ja, farmor började prata om hur det var då hon var tjugoett.
Hon hade en man, två barn och allt det där "vuxengrejor" som man säger.
Här sitter jag och försöker ordna med mitt liv till höst och typ bara äger en motorcykel och möbler. Ja, jag har faktiskt två pojkar som är nitton månader gammal. Okidoki, lite vuxenpoäng där!

imorgon drar jag till stora stockholm och då blir det utgång med elsa. Exakt ½ år sedan vi gick ut ihop i sthlm, dags för lite tradition när vi är så pass gamla typ. Verkligen goood.

pussssss


Systemkamera, nu eller sen?

Blir bara mer och mer sugen på en egen systemkamera! I pricip på alla lägrar finns det alltid någon som har en sådan och såklart blir det alltid kanonsnygga bilder. Så jag har kollat upp min lilla ekonomi och ser att jag faktiskt kan spendera lite på kameran men hyff spara till höst. Vet ju liksom inte vad som sker under de närmaste månadena förutom europatour&drakudden&finlandtour. Hm!
Det får väl bli sen men jag viilllllllll ha NU!
Menmen, en snäll kille har lovat mig att jag får låna hans. Jippie! Då passar jag på o provar o ser om det är ngt för mig.
 Behöver inte köpa ngt just nu utan det kan faktiskt vänta men vill ju ha snygga bilder NU!

förresten så har jag fixat pixbox så jag kommer att ladda upp bilder oftare nu. Blogget är så seg att ladda upp (min dator, rätt så dödsjuk).

joona.pixbox.se /så var det tror jag../

nu gäller det att fixa det sista i projektetsarbete..


PUSSSSSS

Jag vet

att det är typ kl 2 på natten men jag bloggar ändå. (för er skull!)

En föreslog att jag skulle skriva om vad som händer i mitt liv. (Öhh?) Visst händer det en del men jag är inte superduper duktig på att skriva ner allt skojiga. Halleluja!
Nu försöker en viss Sofia ringa mig men syns konkurs. 
Kl 2 på natten, både jag och kombon är vakna och pratar om allt mellan helvete&himmel. Det är väl så eller? :P
Köket ser hemskt ut och vi har använt alla porslin, då är det diska och diska som gäller. usch för diskhögar!
Ja, jag och kombon är rfenliga av oss men just nu är vi lite stökiga av oss. Tillfällig problem pga stress. haha!

På tal om studenten så är det PI snart! Fixat balklänning, kavaljer (nu blev ni nyfikna? Det blir David Farkas), och allt det där man behöver till balen och så INGENTING till studenten. Halleluja!
 
Halleluja
, mitt område rå eftersom jag jobbar med Bibelns historia nu. Examensarbete i Historia B. Massor med ämnen är typ över så jag får koncentrera mig på matten. Skoj!
Massor med räkningar denna månaden så det blir gröt&pasta typ. Halleluja!
Annars så är det en massa skoj som händer det närmaste tiden.. Stockholm nästa helg, jenny&malins 40 årsfest, vårsamlingen, sofia&hannas 42 års fest, bal och STUDENTEN! (pappa blev 55 igår och mamma blir 50 i juni) så det är en del skoj denna år.

Kombon väntar på mig.. Adjö så länge!

Glöm aldrig att kärleken övervinner allt....