den där lägenhet måste jag bara ha!

Idag, ja just IDAG! 
Idag, måndag den 28 november 2005 gick jag för första gången in i MIN egen lägenhet i örnsro.
var HELT sönder, de har rivit ner hela lägenheten men jag kunde se hur planlösningen såg ut.
 riktigt bra ;)
får en spillrans NY lägenhet, ALLTING nytt vilket är GREEAT wonderful. yes,yes! börjat inreda i skallen ;)
vill,vill bara till Bohemics i Södermalm och handla saker till lägenheten :(

sen drog jag o jenny o handlade lite på ICA, stal (av misstag!) en påse brysselkål. bar den i handen tillsammans med min andra påsar så jag glömde den förrän jag märkte det. oups men jag sparade några kronor på det ;)
hem till signe för att träffa mina små bebisar (saknat dom!) en har förlorat en tand (hur?!) får kolla upp det med djurdoktorn =)
home till middag och plugg. grr, 2 prov denna vecka men sen blir det lite lugnt fram till jullovet. YEES
pappa kommer hem på onsdag! sen åker jag till karlstad på torsdag/fredag. får se hur det blir..

hos maria

redan advent?! seriöst...

inte fattat att tiden faktiskt rullar iväg och så har jag en del idiotiska skolarbete som måste göras, men det skiter jag väl i nu mitt i natten :P

sett filmen Guds stad, rekommenderar den verkligen!
typ "ingen" vet att jag har blogg. lite idiotiskt av mig att skriva inälgg efter inlägg men vill liksom inte erkänna mitt svaghet (efterapar alla :P)

hann handla en del i sthlm idag yes!  julklappar men skönt att få det överstökat! men köpte några böcker till min /snart../  lägenhet. så klart SKA en av dessa vara en grekisk kokbok ;)
/ni som är galna i grekisk mat, välkommen till mig/

njuter att vara här i sthlm och förbannar över att det är söndag i morgon:( då måst jag åka hem..

***   ***

jaa, go natt folks :P

ängeln som kom i rätt ögonblick

I fredags var jag & min underbara oskar tillsammans (äntligen efter två veckor!)  bilade til tågstationen där jag plockade upp honom, hem till mig för att smaka på min kyckling wok. buss till Baronbackarna (gillar området ;)) för en förförfest. sen till Oxhagen hos Josefine (fin lägenhet du har!)
ludde fyllde systembolaget, dvs 20 år

dags att sticka till krogen. jag, oskar och hanna stack ut för att ta en svarttaxi men nepp. grr! ven ska vi ringa?!

Men då fick Hanna ett SMS från ängeln som frågade ngt. Kom på att ängeln har en bil! yes! vi försöker be på våra bara knä, det lyckades! Ängeln kom till oss i oxhagen med sin söta hund som slickade oss i ansiktet, suuuper söt! ängeln körde oss till klaras. lovar att det var första&sista gången jag åker med dig till krogen. men TUSEN TACK ska du ha.

oskar vann på BJ denna kväll så det blev middag på Efesos, super gott som in i himlen! mmmums ;)

hann att besöka mina bebisar och de var sååå söta! pratade mycket enligt oskar. börjar bråka lite nu när de är könsmogna =/ hoppas att jag slipper dela på dom sen.

snart ska jag ut o cykla i kylan. brrrrrr

förresten, glömde bort mina underbara vinterskor som räddar mina fötter från att dö ;) jag överlever!

jag efterapar alla...

Hittat ordet efterapar i någon gammal lexikon och typ bestämt mig för att sluta använda ordet härma. Efterapar låter roligare, eller hur? =)

Jag efterapar alla och skaffar blog. förbannad på mig själv. Lite skumt jag vet men det som pågår i min hjärna har jag lite svårt att förklara

var så äcklig underbart skönt att få simma, simma och glömma att världen existerar utanför. hann med några längder, bada i bubbelpoolen med gubbar och sola solarium. hann fundera ut vad jag ska göra nästa år. typ bestämt mig att jag bara ska läsa tre ämnen och praktisera bort tiden ;)

som alla tjatar, julen är här snart! mamma&pappa och jag drack glögg och lussekatter för någon vecka sedan, tala om jullängtan!  på tal om pappa, han är i spanien nu och jag letar efter telefonnummer till farmor nu. grr, hon fyller sjuttio imorgon så man får säga grattis =) förresten, har inte spansk ursprung. farmor och bonusfarfar Gacke råkade bila runt i europa med sin husbil för flera år sedan  och de kom till Costa del Sol där de fann deras vinterställe eller ska man säga paradis? idag äger de en söt liten lägenhet typ 50 meter från havet. lite avundsjuk jag.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!