.Låt mig visa en bild på oss två . Vi två som ska överleva ryskatåget, resan genom kina på något sätt och dessa veckor med tusen,tusen och återigen tuuusentals döva i taipei. Jag lääängtar verkligen, och det gör Tanja nog också ;)


Nummer ett.
Maj månaden är här och mitt semester börjar på riktigt den 16 augusti. Men jag blir fri från KTH först den 9 juni.

Nummer två. Jag fixade tentan idag!!!! Nu är det bara att njuta av helgen i Örebro.

Nummer tre. Firade tentan med ett glas öl i city med elsa aka brownrock.

Nummer fyra
. Jag är mycketmycket medveten om min allvar fullbokat sommar. dessa datum jag har NOLL planer. 4-5, 7-8 & 16 augusti. Ganska allvarligt men låta vara!

Nummer fem. Helst förtydliga min sommar lite.. Det är jobb på läger, jobb här i sthlm, osqvik, midsommar i malminharju finland och stugan.


Älskade Örebro, vi ses på torsdag!

halloj!

None

Eftersom just hon fick mig att uppdatera....

nu är det maj och ja, jag är 23 år. Det känns rätt så bra faktiskt ;)

"Hej Jag är 23 år och jag har en guddotter, jag har en motorcykel, jag har <3 familj, jag har mina <3 vänner, jag bor i en studentlägenhet i mysiga åkeshov och så stormtrivs jag med jobbet som fritidsledare"

Det lät visst bra det där.

och jag har fortfarande inte fattat VARFÖR mitt sparkontot växer hela tiden, varför jag gärna överför flera tusen kronor dit varje månad..
jag förstår inte att jag pi ska få uppleva transsibriska järnvägen, käka ris i kina, heja på sverige i taiwan, slappa i thailand, leka djungeljane i vietnam och få uppleva allt med tanja-min reskompis!
och en vacker dag i juni ska jag bli gudmor åt
  astrid. ser henne typ varje dag, på elektronisk väg och man saknar henne så! väx inte mer, vänta tills jag kommer...